Lapin LVI-asennus

Toimitusjohtaja, yrittäjä, isännöitsijä, päättäjä! Etsitkö kokenutta, luotettavaa ja monipuolista LVI-alan yhteistyökumppania pää- tai aliurakoitsijaksi? Enää ei tarvitse etsiä. Lapin LVI-asennus on kaikkea sitä. Lapin LVI-asennus on kokenut, luotettava ja sopivan kokoinen LVI-urakoitsija, joka tarjoaa monipuolisia LVI-alan ratkaisuja yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Puh. 016 220 035
Sähköposti: info@lapinlvi.fi

Kaikki yhteystiedot

Hanakat logo

Lapin LVI-asennus kuuluu Hanakat-ketjuun, joka on Suomen laajin ja luotettavin LVI-myymäläketju.

Lapin LVI-asennus on saanut oikeuden käyttää Avainlippu-merkkiä LVI-asennuspalveluilleen 12.05.2021–31.12.2024

Miksi Lapin LVI-asennus?

Kaikkiin hankkeisiin

Lapin LVI-asennukselta löydät avun, olipa tarpeesi sitten pieni, suuri tai jotain siltä väliltä. Me autamme pienissä ja suurissa LVI-asennuksissa pesukoneliitännästä putkistoasennuksiin, saneerauksiin, sprinklerijärjestelmiin ja ilmastolaitteiden huoltoon.

Kaikkiin vaiheisiin

Lapin LVI-asennus auttaa, tarvitsitpa apua missä tahansa vaiheessa kiinteistösi elinkaarta. Suunnitteletko rakentamista, rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Mietitkö lämmitysjärjestelmän vaihtoa ja kiinnostavatko lämpöpumppuratkaisut? Tarvitsetko äkillistä LVI-korjausta, laiteasennusta tai huoltoa?

Kaikkiin tarpeisiin

Lapin LVI-asennus hoitaa kaikki. Olipa LVI-tarpeesi mikä tahansa,  me autamme ja mikä parasta: kaikki työt avaimet käteen -periaatteella. Putki- ja laiteasennukset ja korjaukset sekä lämmitys-, jäähdytys- ja sprinklerijärjestelmien asennukset ja huollot. Mitä ikinä tarvitsetkin kiinteistösi LVI-asioissa.

Kokenut ja luotettava kumppani

Olemme kokenut ja monipuolinen toimija, sillä olemme olleet alalla jo vuodesta 1987. Palvelumme kattaa kaikki LVI-alan työt, joten hoidamme sekä pienet että suuret urakat.

Noudatamme Rakennusliiton talotekniikka-alan työehtosopimusta, joka takaa tyytyväisten ja motivoituneiden työntekijäidemme kautta laadukkaan lopputuloksen. Olemme vakavarainen yritys, pysymme aikataulussa ja toteutamme kaikki LVI-urakat Avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Paikallinen toimija

Lapin LVI-asennuksen toimitilat sijaitsevat Kemissä, joten pääasiallinen toimialueemme on Oulun seutu ja Lappi. Palveluksessamme työskentelee noin 25 alan ammattilaista, joiden avulla pystymme hoitamaan sekä pienet että isot urakat. Voit tutustua töihimme Referenssit-sivulta. Yhteistyökumppaninamme tuet koko Pohjois-Suomen elinkeinotoimintaa ja elinkelpoisuutta.

Tutustu referensseihimme

Lapin LVI-asennus

Karjalahdenkatu 28
94600 Kemi

Yhteydenotot
Puh. 016 220 035
info@lapinlvi.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä

Tutustu kaikkiin palveluihimme