Uudenlaisia lämmitysratkaisuja

Ethän jämähdä eilisen energia-eevertiksi? Päivitä lämmitysratkaisusi tämän päivän tarpeisiin: ime lämmitysenergia maan uumenista tai kerää tarvitsemasi lämpö ulkoilmasta. Hanakat valikoimasta löydät laadukkaan valikoiman lämpöpumppuja. Tältä sivulta löydät lisätietoa maalämpöpumpuista, ilma-vesilämpöpumpuista sekä ilmalämpöpumpuista. Tee ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta!

Ota yhteyttä

Puh. 016 220 035
Sähköposti: info@lapinlvi.fi

Kaikki yhteystiedot

Valitse sinulle sopivin lämpöpumppu

Maalämpöpumppu

Maalämpö on maaperään, kallioihin ja vesistöihin varastoitunutta luonnonlämpöä. Lämmönkeruuputkiston avulla energia otetaan talteen putkistossa kiertävään nesteeseen, josta se siirretään maalämpöpumpun avulla vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppu mahdollistaa myös jäähdytyksen kesällä.

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilmassa olevaa uusiutuvaa energiaa voidaan kerätä talteen lämpöpumpulla. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmön ja siirtää sen veteen, joka kiertää rakennuksen lämmitysjärjestelmässä. Tämän lämmitysratkaisun ainoa edellytys onkin, että olemassa oleva lämmitys on vesikiertoinen, yleensä patteri- tai lattialämmitys.

Ilmalämpöpumppu

Myös ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa. Kylmäprosessin avulla lämpö saadaan siirrettyä ulkoilmasta sisätiloihin. Laitteistona ilmalämpöpumppu on riippumaton muista lämmitys- ja ilmastointijärjestelmistä. Taloudellisesti tehokkaimmin se toimii suoran sähkölämmityksen kanssa.

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Suunnitteletko lämpöpumpun asentamista kotiisi? Etsitkö lämmittävää, jäähdyttävää vai kenties molemmat ominaisuudet sisältävää pumppua? Käy täyttämässä tarjouslomake kotisi lämmitykseen liittyvistä tiedoista, niin katsotaan lämmitysratkaisut yhdessä kuntoon.

Täytä tarjouslomake tästä

Me tarjoamme

Ratkaisut moneen ongelmaan

Monet ongelmat voivat johtua huonolaatuisesta sisäilmasta. Huono sisäilma voi olla kuiva, joka on otollista esimerkiksi bakteerien leviämiselle tai kuuma, joka puolestaan heikentää yleistä viihtyvyyttä, paitsi tietenkin saunassa. Lapin LVI-asennuksen jäähdytys- ja ilmastointilaitteista löydät lääkkeet:

  • Hikoiluun
  • Suun kuivumiseen
  • Pääkipuun ja ärtyneisyyteen
  • Nukkumisvaikeuksiin

Koko paketin

Meiltä löydät kaikenkokoiset jäähdytysjärjestelmät pienistä ilmalämpöpumpuista massiivisiin jäähdytysjärjestelmiin. Ota yhteyttä, niin pannaan jäitä hattuun ja katsotaan yhdessä, minkälainen laite tai laitteisto olisi optimaalinen juuri sinun kiinteistöösi. Me Lapin LVI-asennuksella:

  • Suunnittelemme
  • Asennamme
  • Säädämme
  • Huollamme ja ylläpidämme

Lapin LVI-asennus

Karjalahdenkatu 28
94600 Kemi

Yhteydenotot
Puh. 016 220 035
info@lapinlvi.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä

Tutustu muihin palveluihimme